Om Oss

Vårt jobb är att sälja er själ

Starka Employer Brands är som attraktiva personligheter. De står för något äkta och engagerar just därför. Vårt jobb är att renodla, utveckla och kommunicera styrkan i detta Employer Brand. Vårt jobb är att sälja er själ.

Bäst kundrelationer vinner

Det blir som vi är och summan av det vi kan. Därför är vi en unik mix av relationsbyggare med betydande Employer Branding och kommunikationsinsikt.

Med den kunskapen kan vi bygga ett varumärke som era medarbetare vill leva och vara med och utveckla. Som digitalister kan vi flytta ert varumärke i det nya medielandskapet och skapa ett innehåll som kittlar och gör att er berättelse skapar effekt utöver det vanliga.

Våra rötter

Allt började med magasinet Shortcut för drygt 20 år sedan. Under resan framåt har vi bland annat nominerats till Svenska Publishingpriset och idag är vi en fullfjädrad Employer Branding byrå.

Vi sätter den digitala scenen för varumärket

Möjligheterna att förpacka och kommunicera upplevelsen av er arbetsplats digitalt ökar varje dag. Tänk native, storytelling, karriärsajter, rörligt och alla nya plattformar som gör att ni kan interagera med talangerna på helt nya sätt. För att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna har vi kunskapen och resurserna att ta fram de vassaste verktygen och strategierna för denna levande Employer-Brand-värld. Lika självklart har vi egen distribution, nationellt, internationellt och globalt.

En långsiktig och strukturerad resa

Den långsiktiga och strukturerade resan mot ett attraktivt Employer Brand börjar med att identifiera och utveckla styrkan i det ni gör, lovar och kommunicerar som arbetsgivare. Resultatet av den grundliga och data-drivna analysen blir ett starkt och särskiljande arbetsgivarerbjudande (Employer Value Proposition). Detta EVP blir motorn i den långsiktiga plan och kommunikation som hjälper er attrahera och behålla talangerna och ta rätt position på kompetensmarknaden.

Strategin visar hur ni skapar en attraktiv helhet

För att kunna locka rätt medarbetare och tända glöden internt krävs också en långsiktig plan. En Employer Branding-strategi helt enkelt. Den visar hur ni kan odla och utveckla styrkan i ert Employer Brand. Och vilka aktiviteter och metoder som krävs för att sälja upplevelsen av er arbetsplats i rätt kanaler. Inte minst genom den mest bortglömda kanalen – medarbetarna.

EVP-baserade kommunikationskoncept som väcker känslor

Allt ni gör, säger och kommunicerar som arbetsgivare bygger ert varumärke. Därför måste all arbetsgivarkommunikation tåla verklighetens ljus i sociala medier och i alla andra sammanhang där hela varumärket står på spel. Vi hjälper er skapa starka kommunikationskoncept som fungerar i den verkligheten. Kommunikationskoncept som väcker starka känslor och berättar varför ni går till jobbet.

En kännbar skillnad som ger mätbar effekt

Tillsammans kan vi också sätta upp tydliga och mätbara mål som visar sambandet mellan era Employer Branding-aktiviteter och ROI. Det vill säga hur alla mjuka värden som kommunikationen skapar resulterar i den lönsamma effekten. Lika självklart så vet vi att det som blir mätt blir gjort. Och man mäter inte bara för.

Vårt erbjudande i korthet

Vi är experter på att förpacka, tajma och kanalisera intern och extern Employer Branding-kommunikation. Här är några av de delar som skapar logik – innan och under medarbetarens resa i verksamheten.